Üdvözöljük Budapesten! Üdvözöljük szállodánkban!

Tisztelt Vendégünk!

Szállodánk minden munkatársa nevében hadd fejezzem ki köszönetünket, hogy budapesti tartózkodása idején szállodánkat választotta. Reméljük, hogy tartózkodása kellemes lesz és a szállodánk által nyújtott szolgáltatásokkal elégedett lesz!

Az alábbi információs füzetet úgy állítottuk össze, hogy abban az összes szükséges információt megtalálja, amelyre szüksége lehet. Természetesen bármilyen egyéb információval kapcsolatban, kérem, keresse meg bármelyik kollégámat, akik boldogok lesznek, ha segítségére lehetnek.

Ha valamivel mégis elégedetlen lenne, akkor kérem, tudassa velünk, hogy azonnal intézkedni tudjunk, és hogy a reményeink szerinti következő tartózkodása még tökéletesebb lehessen!

Még egyszer nagy örömmel köszöntöm szállodánkban munkatársaim nevében is, és kellemes itt-tartózkodást kívánunk!

Modroczky Tamás
szállodaigazgató

Telefonhasználati útmutató

Recepció 101
Vendégszoba hívása Tárcsázza a szobaszámot
Ébresztés 101
Városi vonal: 9
Helyi (budapesti) hívások 9 és a telefonszám
Vidéki hívások: 9 06 és a telefonszám
Hazai mobil hívások: 9 06 és a telefonszám
Nemzetközi hívások: 9 00 és a hívószám
Szállodánk hívószáma: +36 709 488 575

Vendégtájékoztató (A – Z)

Adapter

A szobákban 220 voltos áram van. Amennyiben áramátalakító adapterre lenne szüksége, a recepciósok tudunk biztosítani az Ön részére. Az adapterek használata ingyenes, azonban letétként egy kisebb összeggel megterheljük szobaszámláját, melyet azonnal leveszünk, amint visszaszolgáltatta a készüléket.

Ágy

Az szállodai ágyak méretei 90 x 200 cm vagy 160 x 200 cm. Minden ágyat matracvédővel láttunk el, amelyeket sűrűn cserélünk és rendszeresen magas hőfokon tisztítunk. Az ágyban személyenként egy lepedőt, egy párnát és egy évszaknak megfelelő paplant ágyazunk fel a vendégeknek. Hosszabb itt tartózkodás esetén az ágyneműt kétszer cseréljük egy héten. Igény vagy szükség esetén természetesen hamarabb is. Ez esetben kérését kérjük jelezze a recepción.

Ágyneműhuzat csere

Hosszabb itt tartózkodás esetén az ágynemű huzatokat, a lepedőt és a törölközőket hetente kétszer cseréljük. Amennyiben szüksége lenne hamarabb ágynemű cserére, kérjük, hogy a recepción azt aznap legkésőbb 14:00 óráig jelezze!

ATM

A legközelebbi pénzfelvevő automata a szállodától kb 400 méterre található a Nagyvárad téren a Heim Pál Kórház épületének bejáratánál.

Autóbérlés

Amennyiben segítségre lenne szüksége autóbérlésben, keresse bizalommal recepciósainkat.

Babaágy

Szállodánk babaágyakkal is rendelkezik. Amennyiben szeretne egyet igényelni, kérem keresse a recepciót, akik értesítik a szobaasszonyokat, hogy vigyenek Önöknek egyet.

Babafelszerelés

Szállodánkban többféle babafelszerelést is tartunk, hogy vendégeinket ezzel is segítsük. Amennyiben szüksége lenne babaágyra, babakádra, etetőszékre vagy bármilyen babafelszerelésre, kérjük, hogy forduljon recepciónkhoz bizalommal!

Cipőtisztító gép

Cipőtisztító gépünket a lobbyban találja a recepció előtt.

Cipőtisztító készlet

Cipőtisztító készletet megtalálja a szobájába bekészítve. Amennyiben valamilyen oknál fogva véletlenül nem lenne a szobájában és mégis szüksége lenne rá, kérem, hogy jelezze a recepción!

Csomagmegőrzés

Érkező és távozó vendégeinknek ingyenes, biztonságos csomagmegőrzési lehetőséget biztosítunk földszinti zárt csomag szobánkban. Amennyiben igényt tart erre a szolgáltatásunkra, kérjük, jelezze a recepción!

Csomagszállítási szolgáltatás

Amennyiben szüksége van a csomagjai szállításában, kérjük, jelezze a recepción, akik az árakról is tájékoztatják! Csomagszállítási szolgáltatásunk elérhető hétfőtől péntekig 8:00-14:00 óráig.

Dohányzás

A dohányzás tilos a szállodában, minden szobában, illetve a főbejárat 5 méteres körzetében. Kérjük, hogy dohányzásra csak a kijelölt helyeket használja. A szálloda előtti teraszon kényelmesen helyet foglalva tud dohányozni. Ha a szobájában dohányzik, még akkor is, ha az ablak nyitva van, 30,00 EUR/nap büntetés kerül felszámításra.

Ébresztés

A nap bármely időszakára kérhet telefonos vagy személyes ébresztést a recepción keresztül.

Elektromos roller

A város felfedezésének egyik legjobb módja az elektromos roller. A szálloda előtt 1-2 roller általában mindig megtalálható. Használatukhoz csupán csak le kell töltenie a szükséges alkalmazást.

Elveszett tárgyak

A szobában vagy a szállodában talált tárgyakat 30 napig őrizzük meg. Utánküldés kérhető.

Esernyő

Esős idő esetén kérjük, hogy használja nyugodtan a szállodai esernyőket, amit a recepcióstól tud elkérni. Kérjük, hogy ha már nem használja az esernyőt, adja le a recepción, hogy más vendégünk is használni tudja.

Étterem

Éttermünk jelenleg csak a reggeli idejére, 07:00-10:00 óráig van nyitva. Amennyiben foglalásához előre nem igényelt reggelit, ezt bármikor recepción utólag is megteheti.

Fürdőköpeny

Fürdőköpeny a szálloda recepcióján bérelhető.

Fürdőszoba

A szálloda minden szobája saját fürdőszobával rendelkezik. A víz a szállodában és Budapest egész területén tiszta, biztonságos és iható. Minden fürdőszobában elhelyeztünk vendégeink részére törölközőket, hajszárítót, wc papírt, sampont és szappant is. Valami hiányzik, vagy otthon maradtál? Érdeklődjön a recepción és szívesen segítünk!

Hajszárító

Minden fürdőszoba falán található egy hajszárító.

Háziállatok

Kisebb háziállatokat örömmel látunk szállodánkban. Befogadásuk költségeiről kérdezze a recepciót.

Hitelkártya

Szállodánk szinte minden hitelkártyát és SZÉP kártyát is elfogad. Akár PayPal-lal is fizethet.

Hűtő

Minden szobában található egy kis hűtő. Amennyiben italra lenne szüksége, a recepción tud vásárolni.

Internet

Szállodánkban ingyenes wi-fi internet elérés található.

Hálózat:            Hotel Glória
Jelszó:              Bookdirect

Irodai szolgáltatások

Igyekszünk vendégeinket mindenben segíteni, így ha bármilyen irodai szolgáltatásra lenne szüksége, keresse a recepciót. Amennyiben ki kell Önnek nyomtatni valamit, a recepciósunk ebben is segít Önnek.

Ital

Amennyiben italra lenne szüksége, a recepción tud vásárolni 0-24 órában bármikor. A fogyasztását a szállodai számlájához is fel tudjuk írni, de a helyszínen is ki tudja fizetni a recepciósnak. Ital kínálatunkról és azok árairól a recepción tájékozódhat. Amennyiben szeretné felkérni az italt a szobájába, kérjük hívja a recepciót!

Jegyzettömb és íróeszköz

Minden szobába bekészítettünk jegyzetfüzetet és íróeszközt. Amennyiben nem találja, kérjük jelezze a recepción és pótoljuk!

Kamerarendszer

A szállodában zártláncú biztonsági megfigyelő rendszer üzemeltetünk a vendégek és a szálloda biztonsága érdekében. Ezzel kapcsolatban ha bármilyen kérdése merülne fel, kérjük keresse a recepciót.

Kávégép vagy vízforraló

A legtöbb szobában található kávégép vagy vízforraló kávé, tea és cukor bekészítéssel. Amennyiben ezekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük lépjen kapcsolatba a recepcióval.

Kerekesszék

Ha segítségre van szüksége a kerekesszékével való mozgásában, kérjük, forduljon bármikor a recepcióhoz!

Kerékpár kölcsönzés vagy töltés

Kerékpárok bérelhetők a recepción, amennyiben épp rendelkezésre állnak. Ha szeretné elektromos kerékpárját, rollerét vagy robogóját tölteni, érdeklődjön a recepción!

Kijelentkezés

Kijelentkezési idő 11:00. Amennyiben szeretné meghosszabbítani a kijelentkezési határidőt, jelezze azt minél előbb a recepción. A kijelentkezési idő meghosszabbításának lehetősége függ a szálloda foglaltságától. A hosszabb szobában tartózkodás költségéről kérdezze a recepciósunkat.

Köntös

Köntös igény esetén a recepciótól bérelhető.

Kulcskártya

Amikor elhagyja szobáját, mindig ellenőrizze, hogy ajtaját kellően becsukta –e. Szobakártyáját mindig vigye magával! Amennyiben elhagyta kulcskártyáját, kérjük, azt azonnal jelezze a recepción, hogy újrakódoljuk az ajtó zárját. Elutazásakor kérjük, hogy a szobakártyákat adja le a recepción.

Légitársaságok

Amennyiben szüksége van rá, a recepciósunk szívesen segít a repülőjegyével kapcsolatban. Ha egy légitársaság telefonszámára van szüksége, és úgy tűnik, hogy a Google nem segít Önnek, kérdezze meg a recepciót, és mi segítünk. A légitársaságok 99%-a elfogadja a jegyet/beszállókártyát a mobiltelefonján, de igény esetén ingyenesen kinyomtathatjuk Önnek, csak küldje el e-mailben a fom@hotelgloria.com címre.

Légkondicionáló

Szobáink 50% légkondicionáló készülékekkel felszerelt, mely készülékek távirányítóval működnek. Amennyiben kérdése merülne fel ezek használatával kapcsolatban, kérem keresse a recepciósokat vagy a szobaasszonyokat.

Levelek, csomagok

A vendégek részére érkező levelek, küldemények a recepción vehetők át.

Lift

Az emeletek közötti közlekedésnek a legegyszerűbb módja a szállodai lift használata. Kérjük, hogy ne használja a liftet tűz vagy mentális betegség esetén.

Mosási és vasalási szolgáltatás

A mosás vállalási határideje 48 óra. Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon kérje tájékoztatásunkat a vállalási időpontról. A mosnivalót és a hozzá kitöltött papírt kérjük, hogy helyezze a ruhásszekrényben található mostatási zacskóba és tegye látható helyre az ágyra. A napi takarítás alkalmával a szobalányok összegyűjtik és elküldik mosásra. Mosási és vasalási díjak:

Megnevezés Mosás ár Vasalás ár
Ing, blúz, pulóver, nadrág, ruha 3 000 Ft/db 1 500 Ft/db
Póló, rövidnadrág 2 000 Ft/db 1 000 Ft/db
Szabadidőruha 2 500 Ft/db 1 500 Ft/db
Fehérnemű 2 000 Ft/adag (min 5 db)  
Öltöny zakó   2 000 Ft/db
Öltöny nadrág   2 000 Ft/db

Nagykövetségek

Amennyiben valamelyik nagykövetség telefonszámát szeretné megtudni, recepciós munkatársunk segít Önnek megkeresni.

Napi takarítás

A lakó szobákat is naponta takarítjuk 8:00-16:00 óra között. Kihozzuk a szemetet, igény esetén cseréljük a törülközőt és az ágynemű huzatokat. Amennyiben nem igényel napi takarítást, kérjük, hogy használja a szobában elhelyezett, kilincsre akasztható táblát azzal a felirattal kifelé, hogy “Kérem, ne zavarjanak!” Amennyiben napi takarítás alkalmával szeretné, hogy kicseréljük törülközőjét, dobja azokat a fürdőszobában a földre. Ha úgy gondolja, hogy még újra használná a törülközőket, ezzel is óvva a környezetet, kérjük, hogy a törülközőt akassza a törülközőtartóra. Ágyneműket heti kétszer cseréljük. Amennyiben szüksége lenne ágyneműcserére a napi takarítás alkalmával, kérjük, hogy ezt a recepción jelezze legkésőbb aznap 14:00 óráig.

Netflix

Nyugodtan használja Netflix-fiókját mobileszközein itt tartózkodása alatt! Nagy sebességű Wi-Fi internetkapcsolatunk segít Önnek abban, hogy szállodánkba is használhassa.

Orvos

Amennyiben orvosra vagy mentőre lenne szüksége, hívja azonnal a recepciót a szobai telefonról a 101 tárcsázásával vagy saját telefonjáról a +36 709 488 575-ös számon, akik azonnal hívnak Önnek egyet!

Ön!

Ön a legfontosabb nekünk! Ha bármit tehetünk azért, hogy tartózkodása a szállodánkban vagy városunkban még kellemesebb legyen, kérjük, nyugodtan keresse recepciósunkat.

Papucs

Amennyiben papucsra lenne szüksége, keresse a recepciós munkatársunkat.

Parkolás

A szálloda saját, zárt parkolója a szálloda hátsó udvarán található, ahol 10 Euro/autó/nap a parkolás díja. Amennyiben legközelebb érkezik hozzánk, foglalja szállását a mi www.hotelgloria.com honlapukon keresztül és a parkolást ingyen adjuk Önnek. A szálloda nem vállal semmilyen felelősséget az autóban hagyott értékekért. A szálloda előtt, az utcán a parkolás hétköznapokon 8:00-18:00 óráig 275 Forint/óra. Parkolójegyet a szállodával szemben lévő automatából lehet venni. A parkolás az utcán hétvégén és hétköznap 18:00-08:00 óráig ingyenes.

Párna

Minden szobában vendégenként egy párnát készítünk be. Amennyiben szeretne párna cserét kérni, esetleg különleges vagy plusz párnára lenne szüksége, keresse a recepciós munkatársunkat!

Rádió

Online rádió csatornák elérhetőek mobilkészülékein, melyekhez nagy sebességű ingyenes wi-fi hálózatunkat használja nyugodtan!

Recepció

Recepciónk 24 órában nyitva tart a hét minden napján. Kollégáink több nyelven beszélnek, bátran forduljon hozzánk bizalommal! A magyar és angol nyelven minden kollégánk jól beszél. De van még németül, törökül, franciául és spanyolul beszélő kollégánk is. Mindannyian örömmel segítünk bármikor a nap folyamán.

Reggeli

Svédasztalos reggeli hétfőtől vasárnapig, minden nap 07:00-10:00-ig áll a vendégek rendelkezésére. Amennyiben ennél korábbi reggelit szeretne igényelni, akkor kontinentális reggelit tudunk Önnek előkészíteni. Ha hideg csomagot szeretne kérni, annak sincs akadálya. Kérjük, hogy ezen igényeit  legkésőbb előző nap este 18:00 óráig jelezze a recepción. Ha foglalásához előre nem igényelt reggelit, ezt bármikor recepción utólag is megteheti kedvezményes áron.

Repülőtér

Számos módja van annak, hogy kijusson a repülőtérre:

 • Szállodai taxi – fix ár, nincs rohanás, nincs kapkodás.
 • Airport Shuttle Minibus – hivatalos minibusz szolgáltató (2-3 helyen áll meg a repülőtérre érkezés előtt)
 • Taxi – sok taxitársaság is kínál fuvart a repülőtérre (6X6, Bolt, CIty Taxi, Főtaxi stb.), csak kérdezze meg a recepciót és hívják Önnek bármelyiket, amelyiket szeretné. Az ár a forgalomtól és a várakozási időtől függ.
 • Tömegközlekedés – Menjen az M3-as metróval az utolsó állomásig (Népliget állomástól Kőbánya-Kispest megállóig), és szálljon át a 200E buszra, mely kiviszi Önt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérig. Az utazás kb. 45-50 percet vesz igénybe.

Roller

A város felfedezésének egyik legjobb módja az elektromos roller. A szálloda előtt 1-2 roller általában mindig megtalálható. Használatukhoz csupán csak le kell töltenie a szükséges alkalmazást.

Streaming szolgáltatások

Gyors és megbízható wi-fi szolgáltatásunkkal segítünk Önnek, hogy a streaming szolgáltatásokat szállodánban is élvezni tudja.

Széf

A szobáink 50%-a biztonsági széffel felszerelt. A hatályos törvények alapján a szobákban hagyott értékekért nem tudunk felelősséget vállalni. Csak a recepción található központi széfben tárolt értékekért vállalunk felelősséget, melynek használata vendégeink számára ingyenes. 

Személyszállítás

A recepció bármilyen igényüket teljesíteni tudja, legyen szó akár taxi, limuzin, minibusz, autókölcsönzés, vagy tömegközlekedésről. 

Takarítás

A szobák napi takarítása minden nap 08:00 – 16:00 óra között történik. Ha egyéb időben vagy speciális takarítást szeretne, kérjük lépjen kapcsolatba a recepcióval.

Takaró

Amennyiben extra takaróra vagy pokrócra lenne szüksége, keresse a recepciós munkatársunkat.

Taxi

Amennyiben taxira van szüksége, kérjük hívja a recepciót. A kiállási idő általában 5-8 perc között van, de esős időben vagy csúcsforgalom idején ez több is lehet, így ezt rendelésnél kérjük, vegye figyelembe.

Telefon

A szobai telefon használatával kapcsolatos tájékoztatót kérjük keresse ennek a vendégtájékoztatónak az elején.

Televízió

Hazai és nemzetközi csatornák közül választhat szállodánkban. Amennyiben gondja lenne a televízióval vagy a távirányítóval, kérjük keresse a recepciót.

Térkép

Ingyenes térképek állnak vendégeink rendelkezésére a recepción.

Töltő

Amennyiben szüksége lenne valamilyen töltőre, kábelre vagy adapterre, keresse a recepciót! Kérjük, hogy ha már nem használja a tőlünk kapott töltőt, hozza vissza a recepcióra, hogy másnak is oda tudjuk adni.

Tömegközlekedés

Amennyiben tömegközlekedni szeretne a fővárosban, javasoljuk a futar.bkk.hu vagy a Futar alkalmazás használatát. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy tömegközlekedéssel megtervezze előre  utazásait.

 • Legközelebbi villamosmegálló: Elnök utca – 2M számú a Parlamentig vagy 24-es a Keleti pályaudvarig.
 • Legközelebbi autóbusz-állomás: Bláthy Ottó utca -99-es busz esetleg a New York Caféhoz
 • Legközelebbi metrómegálló: Nagyvárad tér – M3-as metró akár Deák Ferenc térre vagy a repülőtérre

Törölköző

A törölközőket hosszabb itt tartózkodás esetén kétszer cseréljük egy héten, általában 3-4 nap használat után. Amennyiben szeretné, hogy a napi takarítás alkalmával kicseréljük törölközőjét, kérjük, hogy dobja a cserélendő törölközőt a fürdőszobában a földre. Ha felakasztja a törölközőket a tartóra, azzal jelzi számunkra, hogy még szeretné újrahasználni őket, hogy óvja a környezetet. Ha extra törölközőre van szüksége, kérjük, hogy jelezze a recepción.

Tűzvédelmi utasítások

A szálloda rendelkezik minden tűzvédelmi előírással és készülékkel. Kérjük, hogy az alábbi utasításokat saját védelme és biztonsága érdekében figyelmesen olvassa át. Vendégeink biztonsága számunkra a legfontosabb.

Érkezésekor ellenőrizze az alábbiakat:

 • Figyelje meg a menekülési útvonalat, a vészkijáratok és a tűzoltó készülékek elhelyezkedési helyét a szoba ajtajának belső oldalán található alaprajzon!
 • Számolja meg, és jegyezze is meg hány ajtó van az Ön szoba ajtaja és a vészkijárat között.
 • Figyelje meg szobájának fekvését, és az abban található berendezési tárgyak elhelyezkedését!
 • Figyelje meg, hogyan nyílnak az ablakok!

AMENNYIBEN TÜZET ÉSZLEL:

Amennyiben Ön tüzet, füstöt, vagy szokatlan meleget észlel a szállodában, a teljes nyugalom megőrzése mellett kérjük, hogy az alábbiak szerint cselekedjen:

 • Hívja azonnal a recepciót (101 a szobai telefonon) vagy hívja a Tűzoltókat a 105 vagy 112-es számon!
 • Tájékoztassa munkatársunkat az alábbiak szerint:

– Nevezze meg a veszélyt (füst, tűz, égés hangja, stb.)!,

– Mondja el pontosan hol, .

– és milyen nagy a veszély!

– Adja meg nevét, és hogy pontosan hol tartózkodik!

 • Amennyiben enyhe tűzesetről van szó, és Ön biztonságban vissza tudj térni a helyszínre, kérjük, hogy próbálja meg a tüzet megállítani!
 • Viszont ha a tűz nagyobb, és veszélyezteti az Ön vagy mások életét, csukjon be minden ajtót és ablakot, hogy azok elzárják a tüzet, ezzel megakadályozva annak továbbterjedését, és azonnal hagyja el a veszély helyszínét!
 • Kövesse a vészkijárati jelzéseket! 

SZOBÁJA ELHAGYÁSAKOR:

 • Figyelje meg az ajtót! Ha forró, ne nyissa ki! . Ha hideg, résnyire nyissa ki, és lessen ki a folyosóra. Amennyiben füstöt vagy lángokat észlel, azonnal csapja be az ajtót!
 • Tegyen egy nedves rongyot, vagy törülközőt az orra és szája elé.
 • Csukja be maga mögött az ajtót, hogy megakadályozza a tűz továbbterjedését!
 • Füst esetén azonnal siessen a legközelebbi füstmentes kijárathoz!
 • Amennyiben nagy a füst, vagy sötét van, maradjon nyugodt, ereszkedjen négykézlábra (a levegő lent frissebb), és úgy haladjon tovább a vészkijárat fele! Próbálja meg számolni az ajtókat, hogy ne tévedjen el!
 • TŰZ ESETÉN A LIFT HASZNÁLATA SZIGORÚAN TILOS! Véletlen épp a égő emeleten állhat meg.

AMENNYIBEN NEM TUDJA ELHAGYNI SZOBÁJÁT:

Amennyiben nem tudja elhagyni szobáját, ebben az esetben a legbiztonságosabb hely Ön számára a szobája! Készüljön fel a füst és/vagy tűz elleni harcra az alábbiak szerint!

 • Helyezkedjen minél közelebb a talajhoz, hiszen ott a legfrissebb a levegő az Ön számára.
 • Kössön egy nedves rongyot az orra és az arca elé, hogy könnyebben lélegezhessen!
 • Próbálja meg elzárni a szobát a füsttől, amihez használjon nedves törülközőket, ágyneműket, vagy ruházatot, és például tömje el velük az ajtóréseket.
 • Kapcsolja ki a légkondicionáló gépet, mert még akár füstöt is beszívhat!
 • Hívja a recepciót és adja meg pontos helyét!
 • Lógasson ki valamit az ablakon, majd csukja be az ablakot, mellyel jelezni tudja a tűzoltóknak, hogy a szobában segítségre szorul valaki! A kilógó anyag szobában lévő részét nedvesítse be!
 • Szedjen le minden függönyt az ablakról!

Varrókészlet

A szobákban talál varrókészletet. Amennyiben valamiért nem lenne mégsem véletlenül bekészítve és mégis szüksége lenne rá, kérjen nyugodtan a recepción.

Vasalás szolgáltatás

A vasalás szolgáltatásunk kizárólag 8:00-13:00 óra között elérhető. A vasalás díjairól a Mosási és és vasalási szolgáltatások menüpontban olvashat. Ha valakinek sürgős, 1 órán belüli vasalásra van szüksége, akkor azt 50% felár ellenében tudjuk vállalni. Vasalási igényét kérjük, hogy jelezze a recepción!

Városnézés

Szállodánkban több városnézésből, illetve egyéb programból választhat a recepción, ahol kollégáink a nap 24 órájában állnak az Ön szolgálatára. Amennyiben ön egy 4 fős vagy annál nagyobb csapat tagja, kérje kedvezményes csoportos árainkat a recepción!

Vendégpanasz

Amennyiben bármilyen szolgáltatásunkkal, kollégáinkkal kapcsolatban kifogása lenne, első körben kérjük, forduljon a recepcióhoz, akik mindent panaszt kivizsgálnak és a lehető leghamarabb megpróbálják azokat orvosolni!

Vészhelyzet

Vészhelyzet esetén kérjük, hogy azonnal hívja a recepciót a szobatelefonról 101-es vagy a +36709 488 575 számon és ők azonnal intézkednek!

vízforraló

A legtöbb szobában található vízforraló, melyhez kávét, teát és cukrot készítünk be vendégeinknek. Amennyiben ezekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük lépjen kapcsolatba a recepcióval.

Weboldal

Amennyiben szeretne visszatérni hozzánk, javasoljuk, hogy használja közvetlenül szállodánk honlapját, a www.hotelgloria.com oldalt és éljen extra kedvezményekkel! Mint visszatérő vendég használja a “Bookdirect” promóciós kódot a megfelelő résznél, hogy kedvezményeit érvényesíteni tudja! A kedvezményes árak mellett további előny direkt foglalásnál, hogy az árak az idegenforgalmi adót és a parkolás díját is tartalmazzák.

 

Még egyszer kellemes itt tartózkodást kívánunk, és köszönjük, hogy szállodánkat választotta!