50 fős neobarokk stílusú éttermünk továbbra is örömmel fogad be rendezvényeket, legyen az céges rendezvény, vagy családi esemény: esküvő, születésnap, diplomaosztó, ballagási ünnepség, lánybúcsú, legénybúcsú, karácsonyi ünnep, borkóstoló, póker party, karaoke est, halotti tor, vagy bármilyen egyéb alkalom. Örömmel segítünk megszervezni és lebonyolítani a rendezvényt elejétől a végéig (meghívók, ültető kártyák, menü kínálat, dekoráció, búcsúajándék, zenés műsor, vagy bármilyen egyéb program, stb.), de szívesen fogadjuk rendezvényszervező cégek megkeresését is.

Abban az esetben, ha szállást és éttermi szolgáltatásokat is igénybe vesznek, a konferenciatermet ingyen bocsátjuk rendelkezésükre! Természetesen a rendezvény ideje alatt korlátozott számban ingyenes parkolást és ingyenes internetet (WI-FI) biztosítunk kedves vendégeink részére!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    * kötelező

    Kalkulálja ki és kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük személyre szabott árajánlatunkat! Foglalja le pihenését pár lépésben, csak 3 perc!

    Foglalás / Árkalkuláció