Kapcsolatfelvétel

  * kötelező

  Elhelyezkedés

  Szállodánk a Népliget és a Nagyvárad tér között található, csendes, biztonságos, zöldövezeti Tisztviselő-telepen helyezkedik el, fél úton a reptér és a belváros között. 

  Szállodánk ideális szálláshelyszín, amennyiben ön a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre, Ludovika Campusba, ELTE Füvészkertbe, Magyar Természettudományi Múzeumba, Nemzeti Színházba, a Művészetek Palotájába, a Papp László Budapest Sportarénába, a Syma Rendezvénycsarnokba, a Budapesti Nemzetközi Vásárközpontba (Hungexpo), a Planetáriumba, a Természettudományi Múzeumba, a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokba illetve bulizni a Budapest Parkba, a Cinema Hallba, a Bárka Színházba vagy a Groupama Arénába érkezik rendezvényre, előadásra.

  További közeli helyszínek:
  Orczy Kert, IDOM Tenisz Club, MTK Stadion, Józsefvárosi Piac, FTC Kézilabda Csarnok, HIT Gyülekezete.

  Ha gyermekét, rokonát a Heim Pál Gyermekkórházban, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben, a Szent László Kórházban vagy a Klinikákon (Szent István Kórház, SOTE 1. Sebészeti Klinika, SOTE Szemészeti Klinika, SOTE Nőgyógyászati Klinika) ápolják és ön a közelben keres pár éjszakára szállást, kedvezményes árakkal állunk rendelkezésére. Kérjen speciális ajánlatot tőlünk a gloria@hotelgloria.com e-mail címünkön.

  Cégek, melyek szállodánk közelében helyezkednek el:
  Magyar Telekom, T-Com, T-Systems, Vodafone, Budapest Bank, MÁV (Magyar Államvasutak), Állami Pénzverő, Ganz, Allianz, McDonalds, Schindler Lift.

  Szállodánk közelében található irodaházak:
  Magyar Telekom új központja, Aréna Corner, Népliget Center, Haller Garden, Corvin Sétány, Kálvin Center, City Gate, Office Campus Budapest, Stúdium Irodaház, River Park Irodaház, Castrum ház, Millenium Gate, Millenium Tower, Módusz irodaház, Infopark.

  A szálloda közelében lévő bevásárló központok:
  Aréna Plaza, Shopmark (korábban Europark), Corvin Sétány, Lurdy Ház bevásárlóközpont, KöKi Terminal, Westend City Center.

  Megközelítés

  Kalkulálja ki és kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük személyre szabott árajánlatunkat! Foglalja le pihenését pár lépésben, csak 3 perc!