A november elején bejelentett járványügyi intézkedések miatt egyre több utazó teszi fel a kérdést, hogy nyitva vagyunk-e.

A válasz egy határozott IGEN!

A jogszabályok maximális betartásával továbbra is fogadhatunk minden olyan vendéget, akik hatósági döntés miatt (pl. karantén), alapvető lakhatási igény megoldása ügyében (pl. lakásfelújítás) vagy üzleti úton (pl. álláskeresés) tartózkodnak nálunk. Továbbá jogszerűen tartózkodik szállodánkban mindenki, aki oktatási okból (iskola, kollégium bezárása, vizsgák ideje) online oktatást vesz igénybe szállodánkban.

A jogszabályoknak megfelelően, a szállodákban található éttermek felszolgálhatnak reggelit, de csak és kizárólag szállóvendégeknek.

A környékbeli üzletek, bevásárlóközpontok, piacok továbbra is nyitva vannak, de csupán 19:00 óráig.

Szállodánk függetlenül attól, hogy 0-24 között van nyitva, mi fel fogjuk mindenkinek hívni a figyelmét, hogy 20:00 és 05:00 óra között csak hivatalos ügyben vagy igazolással hagyhatja el ideiglenes lakóhelyét.

Kérjük, hogy kérdéseiket lehetőleg a honlap chat funkciójával vagy e-mailben küldjék el és ahogy eddig is, úgy a jövőben is: mindenre lesz megoldásunk!

 

Ne legyen rá soha szükség, de ha mégis úgy érzi vagy a hatóság papírja alapján kötelező, akkor a 2 negatív teszt megérkezéséig, vagy a 10 napos hatósági karantén lejártáig biztonságos, tiszta, fertőtlenített, nyugodt elhelyezést tudunk biztosítani ön vagy szerettei részére. Szintén igaz ez arra az esetre, ha már karanténra kötelezett, de ezt nem a szerettei körében, hanem egy biztonságos helyen kívánja eltölteni. Meleg szoba, gyors wi-fi, zárt parkoló, sok-sok étel és egyéb futár bevetésre készen, pár tv csatorna és barátságos személyzet (akit csak akkor lát, ha az elkerülhetetlen) várja önt ideiglenes szállásán. Részletek és a hihetetlen alacsony, kedvezményes ár kódja miatt keressen bennünket a gloria@hotelgloria.com email címen. A karantén szoba foglalása minimum 3 éjszakától érvényes.