Hivatalos oldal
Foglalásom
Hotel Gloria Budapest City Center ***
Hotel Gloria Budapest City Center
Budapest, Budapest
Online Foglalas
+
Dátum
Szobák
Felnőttek:
Gyermekek:
2 Szobák
* 12 év alatti gyermekek
+ Szobák hozzáadása
Kedvezmény kód
Időpont foglalás
Felnőttek
Gyermekek*
Szoba 1
x
Add hozzá szoba
 Weboldalunk úgynevezett cookie-kat használ a lehető legjobb felhasználói élmény elérése érdekében. További böngészéssel Ön hozzájárul a cookiek alkalmazásához. További információk.
TERVEZZE MEG ÚTVONALÁT!
Kapcsolat
Bláthy Ottó u. 22. 1089 Budapest Hungary
Szobafoglalás:+36 1 210 4120
+36 1 210 4120
Fax:+36 1 210 4129
Home > Kapcsolat
Részvény

Kapcsolat
Hotel Gloria Budapest City Center

AUTÓVAL
Az M1/M7 közös szakaszról a Petőfi híd irányában az Üllői úton kell a Nagyvárad térig jönni. Innen forduljon balra az Orczy útra, majd az első lehetőségnél jobbra az Elnök utcára. A kereszteződéstől számított második utca balra: Bláthy Ottó utca. M3 autópályáról a Hungária körúton végig az Elnök utcáig jobbra, majd a második utca jobbra a Bláthy Ottó utca. M5 autópályáról az Üllői útig, majd jobbra a Könyves Kálmán körútra. Innen az első lehetőségnél balra az Üllői útra majd szinten az első lehetőségnél jobbra a Bláthy Ottó utca.

VONATTAL
Nyugati pályaudvarról az M3 metróval a Nagyvárad térig, majd a Ferencváros pálya irányában a második utca a Bláthy Ottó utca. Déli pályaudvarról az M2 metróval a Deák Ferenc térig, majd az M3 metróval a Nagyvárad térig. Innen a Ferencváros pálya irányában a második utca a Bláthy Ottó utca. Keleti pályaudvarról az M2 metróval a Deák Ferenc térig, majd az M3 metróval a Nagyvárad térig. Innen a Ferencváros pálya irányában a második utca a Bláthy Ottó utca.

REPÜLŐVEL
A Ferihegy repülőtérről Airport Minibusszal, vagy a reptéri taxival juthatnak hozzánk el a leggyorsabban. Amennyiben szüksége van segítségre a minibusz illetve a taxi megrendelésére kérem jelezze azt nekünk és mi készséggel segítünk.

Elhelyezkedés
Szállodánk ideális szálláshelyszín, amennyiben ön a Nemzeti Színházba, a Művészetek Palotájába, a Papp László Budapest Sportarénába, a Syma Rendezvénycsarnokba, a Budapesti Nemzetközi Vásárközpontba (Hungexpo), a Planetáriumba, a Természettudományi Múzeumba, a Bárka Színházba vagy az FTC Stadionba érkezik rendezvényre, előadásra. További közeli helyszínek: Orczy Kert, IDOM Tenisz Club, MTK Stadion, Józsefvárosi Piac, FTC Kézilabda Csarnok, HIT Gyülekezete.

Ha gyermekét, rokonát a Heim Pál Gyermekkórházban vagy a Szent László Kórházban vagy a klinikákon (Szent István Kórház, SOTE 1. Sebészeti Klinika, SOTE Szemészeti Klinika, SOTE Nőgyógyászati Klinika) ápolják és ön a közelben keres pár éjszakára szállást, kedvezményes árakkal állunk rendelkezésére. Kérjen speciális ajánlatot tőlünk e-mailben.

Cégek, melyek szállodánk közelében helyezkednek el: Vodafone, Budapest Bank, MÁV (Magyar Államvasutak), Állami Pénzverő, Ganz, Allianz, McDonalds, Schindler Lift.

Szállodánk közelében található irodaházak: Aréna Corner, Népliget Center, Haller Garden, Corvin Sétány, Kálvin Center, City Gate, Office Campus Budapest, Stúdium Irodaház, River Park Irodaház, Castrum ház, Millenium Gate, Millenium Tower, Módusz irodaház, Infopark.

A szálloda közelében lévő bevásárló központok: Aréna Plaza, Europark, Corvin Sétány, Lurdy Ház bevásárlóközpont, Westend City Center, KöKi Terminal.
Send us your questions
Obligatory fields
Message sent successfully