Hivatalos oldal
Foglalásom
Hotel Gloria Budapest City Center ***
Hotel Gloria Budapest City Center
Budapest, Budapest
Online Foglalas
+
Dátum
Szobák
Felnőttek:
Gyermekek:
2 Szobák
* 12 év alatti gyermekek
+ Szobák hozzáadása
Kedvezmény kód
Időpont foglalás
Felnőttek
Gyermekek*
Szoba 1
x
Add hozzá szoba
 Weboldalunk úgynevezett cookie-kat használ a lehető legjobb felhasználói élmény elérése érdekében. További böngészéssel Ön hozzájárul a cookiek alkalmazásához. További információk.
Home > Eseményekre

Eseményekre
Hotel Gloria Budapest City Center

Abban az esetben, ha szállást és éttermi szolgáltatásokat is igénybe vesznek, a konferenciatermet ingyen bocsátjuk rendelkezésükre! Természetesen a rendezvény ideje alatt ingyenes parkolást és ingyenes internet (WI-FI) biztosítunk kedves vendégeink részére!

Rendezvények: 50 fős éttermünk továbbra is örömmel fogad be rendezvényeket, legyen az céges rendezvény, vagy családi esemény: esküvő, születésnap, diplomaosztó, ballagási ünnepség, lánybúcsú, legénybúcsú, karácsonyi ünnep, borkóstoló, póker party, karaoke est, halotti tor, vagy bármilyen egyéb alkalom. Örömmel segítünk megszervezni és lebonyolítani a rendezvényt elejétől a végéig (meghívók, ültető kártyák, menü kínálat, dekoráció, búcsúajándék, zenés műsor, vagy bármilyen egyéb program, stb.), de szívesen fogadjuk rendezvényszervező cégek megkeresését is.