Hivatalos oldal
Foglalásom
Hotel Gloria Budapest City Center ***
Hotel Gloria Budapest City Center
Budapest, Budapest
Online Foglalas
+
Dátum
Szobák
Felnőttek:
Gyermekek:
2 Szobák
* 12 év alatti gyermekek
+ Szobák hozzáadása
Kedvezmény kód
Időpont foglalás
Felnőttek
Gyermekek*
Szoba 1
x
Add hozzá szoba
 Weboldalunk úgynevezett cookie-kat használ a lehető legjobb felhasználói élmény elérése érdekében. További böngészéssel Ön hozzájárul a cookiek alkalmazásához. További információk.
Home > AKCIÓK

AKCIÓK
Hotel Gloria Budapest City Center

Minden vendég különböző és különösen fontos számunkra. Ezért állítottunk össze különböző csomagajánlatokat, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet.

CHRISTMAS PACKAGES

Check our Christmas Packages.

PDF

Ajándék éjszaka! Érdekli?

Ha tovább marad, díjazzuk hűségét! Amennyiben 6 egymást követő éjszakát tölt el szállodánkban, úgy az utolsó éjszakára a vendégünk. Az ajánlat csak a vissza nem térítendő árakra érvényes.

A fürdők városa

A csomag tartalma 2 éjszaka standard kétágyas szobában, svédasztalos reggeli, 2 fő részére egész napos Spa és Wellness belépő a Dandár Fürdőbe, korlátlan wi-fi és parkoló a kertünkben.

Ár: EUR 86 / csomag (Jan 01 – Márc 25 és Nov 03 – Dec 23 között); EUR 102 / csomag (Márc 25 – Nov 02 és Dec 24 – Dec 31 között)

*Az akció érvényes a hét minden napján.
*Az idegenforgalmi adót az ajánlat tartalmazza.

Speciális ajánlat hátizsákos turistáknak

Nincs másra szüksége, mint egy tiszta szobára, egy kényelmes ágyra és 2 nap alatt saját maga kívánja felfedezni a várost? Az ajánlat csak a szobára vonatkozik, nem tartalmazza a reggelit, az idegenforgalmi adót, a parkoló használatát és a napi takarítást sem.

Ár: EUR 48 / csomag (Jan 01 – Márc 25 és Nov 03 – Dec 23 között); EUR 58 / csomag (Márc 25 – Nov 02 és Dec 24 – Dec 31 között)

*Az ajánlat érvényes a hét minden napján

Magyarország ízei

A csomag tartalma: 2 éjszaka standard kétágyas szobában, gazdag svédasztalos reggeli, 3 fogásos menüvacsora érkezés napján, házi pálinka kóstoló, belépő és kóstoló a Zwack múzeumba.

Ár: EUR 112 / csomag (Jan 01 – Márc 25 és Nov 03 – Dec 23 között); EUR 124 / csomag (Márc 25 – Nov 02 és Dec 24 – Dec 31 között)

*Az ajánlat a hét minden napján foglalható
*Az ajánlat az idegenforgalmi adót tartalmazza

A tökéletes városlátogatás

A csomag tartalmazza a szállást 2 éjszakára, classic kétágyas szobában, svédasztalos reggelit és 48 órás városnéző jegyet a Hop On Hop Off túrára, ebéddel és dunai hajókázással együtt.

Ár: EUR 108 / csomag (Jan 01 – Márc 25 és Nov 03 – Dec 23 között); EUR 122 / csomag (Márc 25 – Nov 02 és Dec 24 – Dec 31 között)

*Az akció a hét minden napján érvényes
*Az ajánlat az idegenforgalmi adót tartalmazza.

Parkolj és repülj

Vidékről vagy külföldről érkezik és Budapestről indul nyaralni vagy hosszabb útra? Töltsön el szállodánkban 1 éjszakát elutazás előtt, majd 1 éjszakát hazaérkezés után és mi maximum 13 napra díjmentesen biztosítjuk gépkocsija számára a parkolót, valamint a repülőtérre való kijutását 2 minibuszjeggyel segítjük.

Ár: EUR 102 / csomag (Jan 01 – Márc 25 és Nov 03 – Dec 23 között); EUR 108 / csomag (Márc 25 – Nov 02 és Dec 24 – Dec 31 között)

*Az ajánlat a hét minden napján érvényes

*Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót is